Poseidon Resort

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Poseidon Resort se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Neos Maramarasa i prava je mala oaza idealna za porodični odmor.

Plaža:
Hotel se nalazi na samo par koraka od peščane plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. U vodi postoji nekoliko kamenih ploča.

Hotelski sadržaj: 
Poseidon Resort sastoji se od 11 malih zgrada sa sobama i suitama i glavnom zgradom sa recepcijom, restoranom i barom. Suite i sobe su uredjene u modernom, elegantnom stilu, veoma su komforne i uredne. Budući da u hotalu boravi mnogo dece, hotel takođe nudi: animatore, visoke stolice u restoranu, mini klub i dečije igralište, dok je za odrasle organizovana muzika uživo kao i grčke večeri.
Ljubitelji sporta u hotelu mogu naći teniski teren, teren za odbojku na plaži, košarkaški  fudbalski teren, kao i  stolove za stoni tenis.

Sobe: 
Hotel ima klima uređaj, lobi, veliko dvorište, parking (bez doplate), uslugu rent-a-car, TV salu,  besplatan WiFi na javnim površinama, snack bar i bar na bazenu, veliki i dečiji bazen, sunconbrane i ležaljke na bazenu i na plaži.

Superior sobe su površine do 20m2 namenjene su smeštaju 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj i sofa krevet za treću osobu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Junior Suite su površine od 33 do 35 m2 i namenjene su smeštaju 2-5 osoba. Sastoje se od dve prostorije. U jednoj se nalazi francuski krevet dok se u drugoj nalaze dva sofa kreveta.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive, švedski stop o principu samoposluživanja.

Kontakt: www.poseidon.com.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023

Letovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.