Hotel Potokaki Beachfront

Potokaki, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Potokaki, SAMOS, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je kontinentalni, služi se na terasi pored plaže)
Lokacija: hotel se nalazi na samoj peščano-šljunkovitoj plaži sa kristalno čistim morem u oblasti Potokakija u južnom delu ostrva u blizini luksuznih hotela Doryssa i Casa Cook. Od najposećenijeg turističkog msta Pitagorija je udaljen 1,5km a od aerodroma 1km. U blizini se nalaze mini market, restorani, barovi i autobuska stanica.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, hotelska terasa sa pogledom na more, bar, Wi-Fi, ležaljke i suncobrani na plaži besplatno, parking.
Studio: mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, televizor, balkon/terasa, klima (uz doplatu), sef, nalaze se u prizemlju.
Sobe: nalaze se na prvom ili drugom spratu i imaju kupatilo, klimu (uz doplatu), Wi-Fi, TV, frižider, sef, balkon/terasa pogled brdo ili more.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023

Letovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.