Baron Palace Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je smešten na obali mora, u centralnom delu regije Sahl Hasheesh. Ovaj prelepi hotelski kompleks zauzima površinu od 100.000 m2 i nalazi se 17 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža  duga oko 600m, sa koralnim grebenom u jednom delu -preporučuje se specijalna obuća. Na plaži postoji porodični deo plaže sa peščanim ulaskom u more, kao i adult only deo predviđen samo za odrasle. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Red Sea“, italijanski A’la carte restoran „Bella Vista“, egipatski A’la carte restoran, meksički A’la carte restoran „Chillitos“, azijski A’la carte restoran „Ying&Yang“, japanski A’la carte restoran „Mikado“, restoran kod bazena (roštilj i morski plodovi), lobby bar, bar kod bazena, „La salsa“ bar &club, „Bella Vista“ bar, VIP bar, „The Niche“ bar, bar za tinejdžere, 5 bazena za odrasle  (2 grejana u toku zimske sezone) i 1 za decu (grejan u toku zimske sezone) sa 2 tobogana, Spa centar-sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi; fitnes centar sa teretanom, teniski tereni, odbojka i fudbal na plaži, aerobik, stoni tenis, pikado, bilijar, sportovi na vodi i ronjenje, animacija za decu i odrasle, dečje igralište, Smiling baby club (1-3god), Kids club(4-7god), Juniors club (8-12god), Teens club (13-17god), prodavnice u okviru kompleksa, konferencijske sale, salon lepote, medicinske usluge, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Sobe:
Raspolaže 615 prostranih, modernih i elegantnih soba koje nude privatnost sa izuzetnim pogledom na Crveno more ili bašte hotela. Sobe su raspoređene u 3 krila hotela i podeljene su na sledeće kategorije: classic sobe (45m2) sa pogledom na baštu ili more, club deluxe sobe (45m2) sa pogledom na more,  swim-up suite sa izlaskom na bazen(52m2), porodične sobe sa pogledom na more (52m2), Panorama suite (83m2) , Ambassador suite (123-142m2), Royal suite (282-376m2).  Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, bade mantil i papuče, fen za kosu, LCD sat TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, ketler za kafu/čaj, besplatan pristup internetu, balkon ili terasu.

Usluga:
Premium All Inclusive, služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.baronhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023/24

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.