Atrium Hotel

Platanias, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Atrium se nalazi na uzvišenju okružen borovom šumom, iznad jedne od najpoznatijih plaža na ostrvu Agia Pareskevi - Platanias. Glavni grad ostrva je od hotela udaljen 9 kilometara, a luka 10 kilometara. Međunarodni aerodrom na Skijatosu se nalazi na 11 kilometara od hotela. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus je na 150 metara od hotela.
 
Plaža: Agia Paraskevi (Sveta Petka) je jedna od najvećih plaža na ostrvu. U centralnom delu plaže se nalaze suncobrani i ležaljke, dok je sa krajeva plaže ostavljen prostor za sve one koji ne žele da koriste plažni mobilijar. Nakon stenovitog dela na desnoj strani plaže, postoje dve potpuno izolovane male plaže za one koji traže mir. Na plaži se nalazi taverna sa dobrim izborom hrane i vina. U zaleđu plaže nalazi se mala crkva posvećena Svetoj Petki.
 
Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi otvoreni bazen pored koga su postavljene ležaljke, suncobrani i peškiri, odmah pored bazena se nalazi i restoran u kome se poslužuju doručak i večera, taverna u kojoj je predviđeno posluživanje ručka sa panoramskim pogledom na Egejsko more, bar pored bazena, recepcija, parking, prodavnica suvenira, juvelirnica, piano bar, bilijar sto, sauna i fitnes centar. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu. Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev.
 
Sobe: Hotel raspolaže sa 75 soba koje su podeljene u nekoliko tipova. Standardna dvokrevetna soba ima pogled na more i površine je oko 22 m2. U standardnu dvokrevetnu sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe. Stanardna dvokrevetna soba koja ima džakuzi u bašti predviđena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina. Ovaj tip sobe ima pogled na baštu i površine je oko 26 m2. Junior suite ima pogled na more, površine je između 28 - 34 m2 i predviđa smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece. Junior suite sa pogledom na more i privatnim bazeom sastoji se iz dnevne sobe iz koje se nastavlja spavaći deo i predstavlja jedinstvenu celinu u kojoj mogu boraviti dve odrasle osobe i dvoje dece. Sve sobe imaju: kupatilo, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV, telefon, balkon ili terasu.
 
Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto)
 
Kontakt: www.atriumhotel.gr
 
Napomena: . Dizajniran je od strane svalsnika hotela. Mnogi ga smatraju jednim od najlepših hotela na Sporadima koji savršeno kombinuje tradicionalnu arhitekturu sa modernim stilom gradnje.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023

Letovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj