Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Za informacije u vezi cena kontaktirajte agenciju.
Lokacija: Hotel Almazino se nalazi na pešačkoj udaljenosti od prelepe plaže zaliva Almaza Bay (800 m), u drugom redu od mora (iza hotela Jaz Oriental). Čini ga niz atrkativnih niskih zgrada na tri sprata okruženih negovanim zelenilom. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km. Gosti koriste ležaljke i suncobrane  na plaži hotela Jaz Oriental.

Sobe: Almazino hotel ima 96 lepo uređenih superior soba sa pogledom na baštu ili bazen (postoje povezane sobe), površine 27m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, aparat za čaj i kafu, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen. Hotel Almazino nema sobe sa bračnim krevetom, samo sobe sa 2 odvojena kreveta.

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Almazino nalaze se glavni restoran “Olla“ i 3 hotelska bara: Roof Bar - Sky lounge, bar pored bazena i bar na plaži. Gosti hotela Almazino mogu koristiti usluge svih 5 a la carte restorana Jaz hotela u zalivu Almaza (mediteranski, azijski, libanski, italijanski i restoran morskih specijaliteta) uz prethodu rezervaciju i doplatu. Od dodatnih sadržaja u ponudi je servis za pranje i peglanje, usluge lekara na poziv, usluge besplatnog prevoza golf autom od hotela do plaže. Gosti hotela Almazino mogu da koriste all inclusive uslugu (koja podrazumeva bezalkoholna pića i užinu) u plažnom baru Felouka hotela Jaz Oriental na plaži. Za glavne obroke (doručak, ručak i večeru) klijenti se moraju vratiti u hotel Almazino. Gosti hotela Almazino ne mogu koristiti bazen hotela Jaz Oriental već isključivo bazen svog hotela.

Sport i zabava: Gostima hotela Almazino na raspolaganju su manji spoljašnji bazen i dečiji bazen. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su stoni tenis, boćanje, teren za odbojku na plaži, teren za basket i fudbal. Ljubiteljima spa sadržaja na raspolaganju je usluga masaže uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa manjim igralištem. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate (peškiri za bazen ili plažu će čekati klijente u sobi hotela). Gosti hotela Almazino ne mogu da borave na plažama drugih Jaz hotela.
Program putovanja - 7 NOĆENJA/8 DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 7. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
8. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.

Program putovanja - 14 NOĆENJA / 15DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 14. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
15. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023/24

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.